Servisa tālr.:
+371 22 142 142
Servisa darba laiks:
P.-Pk. 10:00 - 19:00
Servisa adrese:
Kr. Barona iela 70, Rīga.

iPhone futlāri

24.11.2017 Blogs / Aktualitātes
Interneta veikals “iServiss” piedāvā iegādāties modernus iPhone futlārus jebkurai gaumei — no konservatīviem līdz košiem un mūsdienīgiem modeļiem.

Kompānijas Apple viedtālruņi ātri ir kļuvuši ļoti populāri visu šo mobilo ierīču īpašnieku aprindās. Katru gadu tirgū ienāk jauns un uzlabots modelis, taču pat šo mūsdienīgo un daudzfunkcionālo viedtālruni nav iespējams iedomāties bez tāda svarīga piederuma kā futlāris.


Cerruti 1881 Crocodile Print — Leatherette Phone Wallet / Book Cover — Apple iPhone 7

Interneta veikalā “iServiss” varat izvēlēties modernu iPhone futlāri jebkurai gaumei no konservatīviem līdz košiem un mūsdienīgiem modeļiem. Šis populārais piederums ir paredzēts ne tikai mobilās ierīces aizsardzībai. Viena no tā galvenajām funkcijām ir ierīces aizsardzība pret bojājumiem, kā arī laimīgā iPhone īpašnieka statusa akcentēšana, jo atsevišķu futlāru izgatavošanai tiek izmantoti augstākās kvalitātes materiāli, turklāt tie var tikt izgreznoti ar visdažādāko stilu apdrukām.



OTTERBOX DEFENDER IPHONE 6/6S BLACK

Dažādu modeļu Apple viedtālruņu futlāriem ir atšķirīgi veidi. Futlāru izgatavošanai var tikt izmantota plastmasa, metāls, bet atsevišķos gadījumos — īsta āda.

No tā saucamās “clip-cases” grupas var minēt visvienkāršākos gadžetus, ko var iegādāties par nelielu cenu. Tās tiek piestiprinātas mobilās ierīces sānu malām, ierīces priekšējo paneli un displeju atstājot nenosegtu.



Uunique — Lux Croc Book Cover — Apple iPhone 7

Tāpat var iegādāties iPhone futlārus ar atveramu paneli, kas pilnībā nosedz ekrānu. Šāda gadžeta nosaukums ir “flip case”. Sarunas laikā panelis tiek pārvietots uz leju un it nemaz netraucē saziņas procesu. Šo futlāru izgatavošanai pārsvarā izmanto ādu vai mākslīgu materiālu, kas ārēji ir ļoti līdzīgs dabīgai ādai.



Ferrari — superplāns Apple iPhone 6 6S silikona futlāris-vāciņš

Ierīces ekrāna aizsardzībai pret nelieliem skrāpējumiem un citiem bojājumiem lieliski noder atveramais futlāris grāmata un speciālais aizsargstikls. Daudziem šādiem futlāriem ir maza kabatiņa, kurā var ievietot naudu un bankas karti.



GUESS Aztec 3D-efekts — superplāns Apple iPhone 6 / 6S silikona futlāris

Pašlaik “iServiss” interneta veikalā var izvēlēties iPhone futlārus ar dažādām funkcijām un dizainu. Šo izstrādājumu cena var būt 10–50 eiro. Iesakām iepazīties ar iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6 un iPhone 6 Plus, iPhone 5/5C/5S, iPhone 4/4S, iPhone 3G/3GS futlāru plašo klāstu un izvēlēties piemērotāko variantu.